Bookmarked 21  
ASM 2022 y Grain cleaning equipment
Gauk paskolos pasiūlymus automobiliui iš 20 bankų ir kreditorių.

UAB „Lenders“ atstovauja virš 20 vartojimo kredito davėjų ir veikia kaip priklausomas jų tarpininkas.

ASM 2022 y Grain cleaning equipment
ASM 2022 y Grain cleaning equipment
ASM 2022 y Grain cleaning equipment
ASM 2022 y Grain cleaning equipment
+11
ASM 2022 y Grain cleaning equipment
2 500 € + taxes

ASM 2022 y Grain cleaning equipment

2 500 € + taxes
+370 698 02474
Year
2022-11
Implements / Self-propelled
Implements
Type
Grain cleaning equipment
Make
Other
Model
ASM

Comments

Demonstracinius video, kuriuos matosi kaip valome įvairias kultūras ir įsitikinti valomosios darbo kokybę galite rasti čia - https://www.youtube.com/playlist?list=PLDMjROz8j37j_PBthXGGzoeuFMCdGgF1_

Grūdų aerodinaminio atskyrimo pagal jų lyginamąjį svorį metodas šiuo metu yra viena iš efektyviausių grūdų valymo ir rūšiavimo technologijų. Ukrainos gamybinės-mokslinės kompanijos gaminama grūdų valomoji ASM – tai unikalus kūrinys, turintis esminių pranašumų tiek prieš valymo mašinas su tradicine sietų sistema, tiek prieš kitų gamintojų aerodinamines grūdų valymo mašinas
Pagrindiniai privalumai:
1. Ekonomiškumas. Valomosios ASM šiuo metu yra pačios ekonomiškiausios pagal elektros energijos, aptarnavimo ir remonto sąnaudas. Šios mašinos elektros energijos sunaudoja 2, 5-3 kartus mažiau nei artimiausi analogai. Mašinos ekonomiškumą iliustruoja šie skaičiai – 20 t/val. našumo mašinoje sumontuotas tik 3 KW elektros variklis, o vidutinės elektros energijos sąnaudos neviršija 1, 5 KW/val.
2. Patikimumas ir ilgaamžiškumas. Patikimumą ir ilgaamžiškumą garantuoja tai, kad mašinoje nėra sudėtingų kinematinių schemų, tepimo taškų, daug judančių ir besidėvinčių detalių. Gamintojas suteikia savo produkcijai 2 metų garantiją.
3. Didelės technologinės galimybės. ASM valomoji gali iš 4 klasės kviečių atrinkti aukštesnės klasės kviečius (jeigu tokių yra), pašalinti pažeistus ir sugedusius grūdus, paruošti aukščiausios kokybės sėklą iš pačių vertingiausių grūdų, vienu praėjimu iki 1 % išdžiovinti grūdus, atskirti grūdinių kultūrų mišinius. Šios mašinos pakankamai gerai atskiria iš grūdų kibiojo lipiko sėklas.

Kompanija gali pasiūlyti ūkininkams grūdų valymo mašinas ASM su dulkių ir šiukšlių surinkimo ir nusodinimo ciklonais. Dirbant šio tipo mašinomis į aplinką visiškai nepatenka dulkės ir šiukšlės, galima dirbti uždaroje patalpoje be papildomos ventiliacijos įrengimo

Yra mašinos nuo 5 iki 50 t per valandą našumo, kaina nurodyta 5 tonų per valandą našumo mašinos.
Tikrai geriausia šio tipo mašinų kaina Lietuvos rinkoje, po parodos "Ką pasėsi 2016" jau parduota daugiau kaip 200 mašinų.
Norintys įsitikinti valomosios darbo efektyvumu gali atsivežti savo grūdų ar kito derliaus ir išbandyti, taip pat galima valomąją ir išsinuomoti.

Platesnė informacija svetainėje WWW.METALOTECHNOLOGIJOS.LT

Galima skambinti ir po darbo valandų bei per išeigines.

Price

2 500 € + taxes

Seller

METALO TECHNOLOGIJOS UAB
Seller verified identity
About seller
METALO TECHNOLOGIJOS UAB
prekiaujame ukrainietiška žemės ūkio technika, aerodinaminėmis grūdų valomosiomis, nepertraukiamo veikimo grūdų džiovyklomis. Taip pat gaminame atsargines dalis žemės ūkio mašinoms, perdirbamosios pramonės įrengimams, teikiame biokuro granulių gamybos technologinių linijų, mazgų, jų komponentų atnaujinimo paslaugas.
Darbo valandos:
Pirmadienis – Penktadienis 8:00 – 17:00
Advert ID: 22473955

Other seller's ads (9 Advertisements)

Questions and comments
If you have any questions or suggestions, please write to us here. Leave your contact information and comment in the form below. We will try to respond as soon as possible. Our working hours are I-V 9.00 AM - 5.00 PM.
This data is needed so that we can contact you
This data is needed so that we can contact you